De kliniek

 

Vacature voor een paraveterinair.

In verband met het uitbreiden van ons team en het starten van een nieuwe mooie locatie.
Zoeken wij een ervaren lieve paraveterinair (een fijn mens dus).

Zie hieronder voor meer informatie.

PARAVETERINAIR GEZELSCHAPSDIEREN

Ben je een enthousiaste en energieke paraveterinair? Sta je open voor een nieuwe uitdaging of zoek je een andere werksfeer? Wil je dichter bij huis werken? Zoek je een betere werk/privé balans? Of vind je het leuk om mede kartrekker te zijn voor onze nieuwe dierenkliniek? Dan zijn wij op zoek naar jou?

Zijn wij de dierenkliniek die past bij jou?

Wij zijn een kleine gezellige Brabantse Dierenkliniek in Nuland met leuke en betrokken klanten (www.dierenklinieknuland.nl). Onze ambitie is om betekenisvol te zijn voor huisdiereigenaren bij het aanschaffen van een huisdier, het geven van de beste preventieve en curatieve zorg tot aan het moment waarop je afscheid neemt van elkaar. Ook staan we voor duurzaam huisdierbezit.

Dit doen wij nu nog met een klein team van twee dierenartsen en drie paraveterinairen en met heel veel plezier. Daarnaast bieden we online duurzame kwaliteitsproducten en diensten aan via www.drpet.nl.

Wij vinden werkgeluk en de werksfeer belangrijk. Om dit te realiseren zetten we iedereen in hun kracht en doe je zo veel mogelijk werkzaamheden waar je energie van krijgt en goed in bent of wilt worden. Wij doen veel aan werkgeluk d.m.v. coaching, intervisie en gezellige uitjes. Na deze zomer openen we onze tweede vestiging in De Groote Wielen in Rosmalen. Voor beide vestigingen zijn we op zoek naar één ervaren paraveterinairs voor 28 tot 32 uur.

Hoe ziet je werkdag er uit?

We starten de dag gezamenlijk om 8.30 met een kop thee of koffie en checken in. Binnenkomende patiënten worden opgenomen. We bespreken het operatie- en/of spreekuur programma en werken deze af tot circa 11.30. Dan ronden we de ochtend af en is het tijd voor lunch. Ergens tussen 13.00 en 15.00 start dan weer het spreekuur tot 18.00 uur. Afhankelijk van je ervaring zet je zelf een braunule, neemt je bloed af, doet wondcontroles en maak je röntgenfoto’s. Ook ondersteun je de dierenarts tijdens operaties en bewaak je de narcose. Tijdens het spreekuur rouleer je en sta je de ene dag balie & laboratorium en de andere dag in de spreekkamer te assisteren. Ook heb je echt een rol bij het managen en uitbouwen van de dierenkliniek. Je staat niet alleen en wordt goed ondersteunt door een ervaren team van collega paraveterinairen en dierenartsen. Je werkt op vaste dagen in Nuland of op De Groote Wielen in Rosmalen. Eens in de 10 tot 15 weken draai je een deel van de weekenddienst en circa één tot twee keer per maand heb je avonddienst (dinsdag). Voor ons zijn de diensten overigens de ‘slagroom op de taart’

Wat zijn je talenten?

Je bent opgeleid als paraveterinair en hebt een MBO+ werk- & denkniveau. Qua ervaring loop je al een aantal jaren rond. Je vindt klinisch werk kei leuk en je houdt van aanpakken. Verder ben je thuis in Animana. Het belangrijkste vinden wij je passie voor huisdieren en hun baasjes, je enthousiaste en leuke vlotte babbel.

Wat hebben we je te bieden?

We bieden je allereerst leuke en professionele collega’s om als team in gezellige sfeer mee te werken. Daarnaast krijg je lieve en betrokken klanten. Verder ga je aan de slag in een moderne nieuwe dierenkliniek. Jaarlijks krijg je een opleidingsbudget en individuele coaching. Je krijgt de mogelijkheid om te groeien op een bepaald vakgebied die jij leuk vindt. Je salaris is marktconform+ en overeenkomstig je kennis en werkervaring. Je start in principe met een jaarcontract voor 28 tot 32 uur. We nemen ruim de tijd om je goed in te werken. Per jaar ben je vijf weken vrij in goed onderling overleg met elkaar.

Hoe ziet je sollicitatieproces eruit?

Je solliciteert door je motivatiebrief en CV te mailen naar info@dierenklinieknuland.nl ter attentie van praktijkeigenaar en dierenarts Yvet Martherus. Het sollicitatieproces bestaat uit een beoordeling van je sollicitatie en één tot twee gespreksrondes. De planning is dat je in juli start. Overigens krijgt onze dierenkliniek een geheel nieuwe naam.

De sluitingsdatum voor de vacature is 19 mei. Kort daarna staan de eerste sollicitatiegesprekken gepland. Heb je nog vragen of wil je een keer de sfeer komen proeven of meelopen stuur ons dan een email of bel naar 073-5325580. Kijk zeker ook eens op onze website en socials of wij je aanspreken.

Apotheek

Dierenkliniek Nuland heeft een uitgebreide apotheek met moderne diergeneesmiddelen. Ook liggen speciaal dieetvoer, onderhoudsvoer en diverse beschermings- en verzorgingsartikelen voor u klaar.

Bloedanalyse-apparatuur

Uw kliniek heeft eigen bloedanalyse-apparatuur. Hiermee kan snel bloedonderzoek worden uitgevoerd. Binnen 30 minuten ontvangt u de uitslag. Voor heel specialistisch onderzoek is het soms noodzakelijk om monsters op te sturen naar een extern laboratorium.

Digitale röntgenapparatuur

Uw dierenarts maakt vaak gebruik van moderne röntgenapparatuur, geschikt voor diverse onderzoeken. Zo kan ze heel snel en goed zien wat er aan de hand is met uw huisdier.

Gasanesthesie

Wij beschikken over de nieuwste gasanesthesie. Dit is een nauwkeurigere en veel veiligere manier van het onder narcose brengen van uw huisdier dan het geven van injecties. Bovendien kan uw hond of kat rustig beademd worden tijdens de behandeling en komt die weer sneller uit de narcose.

Operatiekamer

Onze kliniek beschikt over een modern ingerichte operatiekamer, waarin chirurgische ingrepen uitgevoerd worden. Tijdens operaties worden ademhaling en hartslag van het dier gecontroleerd.

Opname

Heel soms is het nodig dat uw huisdier na de operatie ter observatie moet blijven. Dit kan in onze goed ingerichte en diervriendelijke opnameruimte. U bent welkom om op ziekenbezoek te komen.

Tandheelkunde

Dierenkliniek Nuland zorgt voor het gebit van uw huisdier. Anne reinigt het gebit en verwijdert tandsteen en Yvet trekt tanden en behandelt het ontstoken tandvlees. Wij zijn hiervoor speciaal opgeleid en gebruiken professionele apparatuur, waaronder een speciale dentale unit. Ook geven wij tips over hoe u het gebit van uw huisdier zo lang mogelijk fris kunt houden.

Urine-analyse apparatuur

Wij beschikken over snelle urine-analyse apparatuur. Als u het plasje van uw dier voor ons opvangt, analyseren wij snel wat er aan de hand is en welke behandeling wij het beste kunnen inzetten. Lukt het opvangen niet? Dan helpen wij u daar natuurlijk bij.

Microscopie

Door middel van microscopie kunnen Yvet en Anne onderzoek doen naar huidcellen, bloedcellen, ectoparasieten en urinekristallen. Zo weten we snel wat er met uw dier aan de hand is.

Bloeddrukmeter

Hoge bloeddruk komt bij onze (seniore) huisdieren ook regelmatig voor. Wij beschikken over de nieuwste bloeddrukmeter. Een gratis bloeddrukmeting zit voor seniore huisdieren bij hun jaarlijkse vaccinatie.

Zuurstofkooi

Voor benauwde katten en (kleinere) honden met hart- en/of longproblemen beschikken wij over een zuurstofkooi.

Couveuse

De couveuse hebben wij speciaal voor de kleinere huisdieren die onderkoeld zijn en/of meer zuurstof nodig hebben. Wij kunnen hen hierbij extra ondersteunen.