Wij zijn ervan overtuigd zijn dat diergeneeskunde meer is dan alleen de geneeskunde van het dier. Daarom werken we niet alleen nauw samen met geneeskundige specialisten aan de universiteit en Veterinaire Specialisten maar ook werken we nauw samen met diverse disciplines zodat we vanuit een multidisciplinair team (snel) kunnen bepalen wat het beste is voor uw huisdier. Hieronder stellen zij zich aan u voor:

Yvet

Dierenarts – Eigenaresse DKN

Was dierenarts in Amerika / Adviseert u en uw huisdier op maat / Kan goed luisteren / Houd van internistische vraagstukken / Is Cat Friendly / Fan van Koningin Maxima /Trots op haar team.

Stephanie

Paraveterinair/ Praktijkondersteuner

Onze zingende (ABBA) collega / Krijgt voldoening van afwisselend werk en leuke klanten / Heeft een lieve kat Chef / Ooit voor ons verhuisd naar Den Bosch / Globetrotter in de dop / Fan van Kensington / Trots op haar snelle ontwikkeling als paraveteriniair.

Nina

Paraveterinair/ Verpleegkundige dermatologie/ Greenery nurse

Tekent en schildert graag / Fan van “Game of thrones” en “Sherlock” / Niet bang voor varanen / Heeft 2 katten, een hond en pony / Geen dag hetzelfde voor onze kletsmajoor / Heeft schildpadden en dolfijnen gespot / Trots op castratie & sterilisatie project in Portugal.

Anja foto dierenkliniek nuland

Anja

Dierenarts

Haar katten heten Lilly en Rose / Is gek op rommelkonten in de tuin / Zwemmen met dolfijnen vindt ze gaaf / Muziek uit the 80’s & 90’s is ‘simply the best’ / Heeft een ‘skywalk’ gedaan op 233 m hoge Chinese toren/ Is gewoon trots op haar kids.

Merel

Dierfysiotherapie

Haar held op sokken is Rhodesian Ridgeback Enzi / Heeft gekampeerd en berggorilla’s ontmoet in Oost-Afrika / Desi is haar Maine Coon poes / Fan van sushi / Trots op ‘teamwork makes the dream work’

Corine

Gedragsspecialiste kat

Herplaats katten en schildpadden thuis / Puzzelt aan oplossen kattengedrag / Alleen gebackpackt in Egypte / Is onze veganistische keukenprinses / Trots op uitlopen marathon